Sticla termopan

Sticla termopan

Lumina zilei sta la baza originii vietii si nimeni nu ar putea trai fara ea. Intr-un anume fel, sticla constituie un “filtru” ce permite schimbarea luminii cu scopul de a o putea folosi conform dorintei noastre.

Fereastra este proiectata, dimensionata si pozitionata cu atentie, astfel conditionand calitatea constructiei atat din punct de vedere al caracterului architectural, cat si in ceea ce priveste ambientul interior.

Ferestrele si usile pot fi echipate cu sticla in configuratii multiple, in functie de necesitati si cerinte.

Comfort 4 anotimpuri

Cu ferestrele si usile echipate cu sticla LOW-E va bucurati de o temperature perfecta si o lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna- vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar refexivitatea asigura un nivel confortabil de intimidate.

Tipuri de sticla

Pe langa sticla Float (transparent) si LOW-E, Expert Design PVC va pune la dispozitie o gama variata de tipuri de sticla in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia : sablata, reflexiva,ornamentala, fumurie, etc.

Indicatorii de protectie ai sticlei pentru ferestrele cu tamplarie termopan

U-Coeficientul de Transfer Termic

Cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient cu atat este mai mica pierderea de caldura din interiorul locuintei, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu incalzirea.

LT-Coeficientul de Transmisie Luminoasa

Cu cat acest coeficient este mai mare, cu atat cantitatea de lumina ce strabate geamul este mai mare, fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu iluminatul.

SF-Factor solar

Cu cat este mai mica valoarea acestui coeficient, cu atat este mai mic aportul de caldura in interiorul locuinte, i fapt ce implica reducerea cheltuielilor necesare cu racirea incaperii pe timpul verii si impiedica decolorarea obiectelor din incapere.

RW-Coeficientul de izolare fonica

Cu cat este mai mare valoare acestui coeficient se diminueaza substantial zgomotul din exterior.

LR-Coeficientul de Reflexie Luminoasa

Cu cat acest coeficient este mai mare, cu atat perceptia ochilui dincolo de sticla este mai slaba, fiind asigurata intimitatea si confidentialitatea incaperii dumneavoastra.

Personalizarea vitrajelor izolante se poate face prin elemente decorative (sprosuri) înglobate în interiorul vitrajului. Deasemenea va oferim si ultimele noutati in domeniu cum ar fi jaluzelele introduse in interiorul pachetului de sticla, cu actionare manuala sau electrica.

oferta termopane bucuresti

fabrica termopane

preturi termopane bucuresti

reparatii termopane

  • Orice tip de ferestre
  • Inchideri balcoane
  • Usi interior / exterior
  • Orice tip de sticla
  • Rulouri exterioare
  • Jaluzele verticale
  • Jaluzele orizontale aluminiu
  • Rolete
  • Plase pentru insecte
  • Glafuri interior / exterior
Call Now Button